Beter slapen     

Beter leven

Workshop Beter Slapen 26 oktober 2017

 

Waarom heb ik last van slapeloosheid en wat kan ik er aan doen?

 

Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze vragen. Je krijgt informatie over waarom slapen zo belangrijk is en waardoor onze slaap verstoord kan worden. Daarna gaan we in op hoe je je slaap kan verbeteren. Natuurlijk is er ook ruimte om in te gaan op vragen.

Naast een stuk informatie gaan we ook praktisch aan de slag met onder andere lichaamsbewustzijnsoefeningen en visualisaties die ik gebruik in alle slaaptrajecten.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die last heeft van slapeloosheid. Voor sommige mensen zal deze avond al voldoende informatie en tips bevatten om zelf mee aan de slag te gaan. Voor mensen die last hebben van chronische slapeloosheid is een avond vaak niet genoeg. Het blijkt vaak lastig om patronen en gewoontes echt te doorbreken en daarvoor is tijd en oefening nodig.

In de slaapcursussen gaan we nog dieper op de zaken in en krijg je vooral veel tools aangereikt om met je slapeloosheid om te gaan. Bovendien is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Aan het eind van de workshop heb je een goed idee van hoe ik werk en wat de slaapcursus inhoudt die start op 9 november.

 

Workshop Beter Slapen

Pr. Bernhardlaan 10 Zutphen (ingang in zijstraat achteraan)

Donderdag 26 oktober 20.30 -21.45

kosten € 25,-

Pin It on Pinterest