Beter slapen     

Beter leven

Slaaptherapeut

 

Mijn naam is Caroline Raven (1967). Ik heb de opleiding HBO verpleegkunde gevolgd, de opleidingen afgerond tot VITT therapeut (Visscher Integrale Transformatie Techniek) en docent spirituele therapie.

Ik heb een praktijk als slaaptherapeut en ben daarnaast vertaler Engels.

Al sinds mijn jeugd ben ik een slechte slaper, maar toen ik eenmaal een gezin en een baan had werd het echt een probleem. Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing. Als spiritueel therapeut heb ik geleerd te kijken naar de onderliggende oorzaak van problemen. Ik ben met mijn praktijk begonnen om mijn ervaringen te gebruiken en anderen te helpen beter te gaan slapen. Doordat ik ervaringsdeskundige ben, weet ik ook waar mensen het over hebben. Ik weet hoe zwaar het kan zijn als je geen goede nachtrust hebt. Gelukkig weet ik nu dat het ook anders kan. Mijn drijfveer is om mensen die slecht kunnen slapen te leren hoe het anders kan, omdat ik dit iedereen gun.

 

Elisa, 18 jaar: ‘Tijdens de slaapcursus van Caroline Raven heb ik veel geleerd. Van patronen doorbreken en veranderen tot meditatie en ontspanningsoefeningen. Ik vind Caroline een rustig, meelevend persoon die veel persoonlijke aandacht geeft. Ik raad deze cursus daarom iedereen aan die last heeft van slapeloosheid maar ook rusteloosheid of moeilijk de ontspanning kan vinden.

Pin It on Pinterest